GrottoCenter:Nl/Legal and Privacy Statement

De GrottoCenter

Juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer Verklaring Wettigheid

العربية /Al ʿarabīya (ar) - ⵜⴰⵎⴰⵣⵉⵖⵜ / Tamaziɣt (ber) - Български / Bǎlgarski (bg) - বাংলা / Bangla (bn) - Català (ca) - Čeština (cs) - Deutsch (de) - Ελληνικά / Elliniká (el) - English (en) - Español (es) - Français (fr) - עברית / Ivrit (he) - हिन्दी / Hindī (hi) - Hrvatski (hr) - Magyar (hu) - Bahasa Indonesia (id) - Íslenska (is) - Italiano (it) - 日本語 / Nihongo (ja) - Nederlands (nl) - Polski (pl) - Português (pt) - Română (ro) - Русский / Russkij (ru) - Cрпскохрватски / Srpskohrvatski (sh) - Slovenščina (sl) - Cрпски / Srpski (sr) - Svenska (sv) - தமிழ் / tamiḻ (ta) - Türkçe (tr) - اُردُو / Urdū (ur) - 中 文 / zhōngwén (zh)

Aidez-nous à transposer cette page dans votre langue - Contactez-nous via Facebook ou Wikicaves
Help us to transpose this page in your language - Please contact us via Facebook or Wikicaves
Ayúdenos a transponer este página en su idioma - Contáctenos via Facebook o Wikicaves

Si cette page n'est pas disponible/complète dans votre langue, n'hésitez pas à la créer/compléter en transposant sa version française ou anglaise (lien ci-dessus ou texte ci-dessous).
Should this page be not yet available in your language, feel free to create/complete it by transposing from the French or English version (link hereabove or text hereunder).
Si este página no está disponible en su idioma, no dude en crearla/completarla mediante la versión francesa o inglesa (enlace más arriba o texto más abajo).

Deze site en de informatie hierin gegeven is niet bedoeld om het bezoek voor niet-speleologen te vergemakkelijken. De gevaren verbonden aan de grotten zijn niet noodzakelijkerwijs gemeld en de vermelde informatie is niet iedere keer gecontroleerd.

Speleologie is een discipline met vele facetten: culturele, wetenschappelijke en sportieve. Een grotbezoek vereist vaak een fysiek engagement, een gedegen kennis van speleologisch technieken en is ook niet vrij van risico's.

Deze risico’s, alhoewel nooit volledig uit te sluiten, kunnen worden beperkt door het strikt toepassen van veiligheidsregels en het volgen van degelijke opleidingen verzorgd door de verschillende nationale speleologische federaties van de European Speleological Federation. In ieder geval is GrottoCenter en haar team niet aansprakelijk voor een slechte praktijk van de speleologie.

De beginner die wil kennis maken met ondergrondse exploratie wordt dringend verzocht om contact op te nemen met een speleologie federatie of een speleologie club. Voor België – Vlaanderen : www.speleovvs.be en voor Nederland : www.speleo.nl. De contactgegevens voor andere landen zijn te verkrijgen bij de European Speleological Federation op http://www.eurospeleo.eu/en/ en de IUS (International Union of Speleologie) of bij GrottoCenter.

Deze site is bedoeld voor het verzamelen en verstrekken van informatie over speleologie en over speleologen. De informatie op deze site is niet bindend en kan worden gewijzigd.

Deze site bevat tekst, logo's en beelden die kunnen worden beschermd door het auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten.

GrottoCenter neemt geen verantwoordelijkheid voor de links naar andere websites. Verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens Bijdrage regels

U gaat ermee akkoord geen inhoud te posten die kwetsend, lasterlijk, bedreigend, xenofoob of tot haat aanzet of in strijd is met toepasselijke wetten. Dit kan leiden tot onmiddellijk en permanent te worden verbannen van de website (en uw internetprovider wordt geïnformeerd). Het IP-adres en tijd van elk bericht wordt opgeslagen. Moderator en verantwoordelijkheid van het team GrottoCenter

Het moderator team draagt zorg voor het respecteren van de bijdrageregels en zal indien nodig, aanstootgevende inhoud en berichten zo snel mogelijk verwijderen.

Als geregistreerd lid van GrottoCenter, gaat u ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van deze site het recht hebben om elk onderwerp op elk gewenst moment te verwijderen, te bewerken, te verplaatsen of te vergrendelen. Echter, ondanks al hun inspanningen, is het voor hen onmogelijk om alle berichten te bekijken en te beoordelen.

Berichten die op deze site worden geplaatst zijn de visies en meningen van de respectievelijke auteurs en niet deze van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en U gaat ermee akkoord dat deze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld in geval van een melding die de regels voor het gebruik van de site niet respecteert, en toch niet gemodereerd zou zijn. Er is een contactformulier beschikbaar, voor het melden van ongewenste inhoud. Verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens

Deze gegevens worden verzameld door GrottoCenter voor administratieve doeleinden, voor de goede werking van de gemeenschap. Deze informatie zal nooit worden overgedragen of verkocht aan derden, commercieel of niet.

Als u zich registreert, worden enkele persoonlijke gegevens verzameld door GrottoCenter. De verplichte informatie tijdens registratie verzameld zijn als volgt en kan evolueren:

   je gebruikersnaam (bijnaam) en een geldig e-mailadres

GrottoCenter kan u toestaan om een paar optionele persoonlijke gegevens in te vullen via uw gebruikersprofiel zoals je geboortedatum, hobby's etc. CNIL: toegang tot uw persoonlijke gegevens

Voor informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kunt u de "Commissie Informatique et Liberte" website (www.cnil.fr) raadplegen.

In alle gevallen, en in overeenstemming met de Franse wetgeving en meer in het bijzonder de wet van 6 januari 1978 Wetenschap en vrijheid, hebt je een recht van toegang, rectificatie, verzet en onderdrukking ,het bewerken of het verwijderen van uw profiel, door te klikken op "Manage account", weergegeven in het menu "Extra" na identificatie.

Als u nog vragen of problemen, neem dan contact op met de beheerder.

Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder uw toestemming, in overeenstemming met deze Juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer Verklaring, die geacht wordt tijdens de registratie te worden goedgekeurd.

De webmaster, beheerder en moderators zijn niet verantwoordelijk voor hackpogingen die leiden tot de toegang en de verspreiding van deze gegevens, en zij zullen hun uiterste best doen om respect af te dwingen voor de voorwaarden van deze Juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer Verklaring. Wijziging van de Juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer Verklaring

GrottoCenter behoudt zich het recht voor om deze Juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer verklaring te wijzigen op elk gewenst moment. Eventuele wijzigingen in de regels van GrottoCenter betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer zal worden geïntegreerd in de huidige Juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer Verklaring. Deze juridische en Bescherming Persoonlijke Levenssfeer Verklaring geldt voor alle diensten die door GrottoCenter. Stilzwijgende aanvaarding van deze voorwaarden

De bezoeker van GrottoCenter, anoniem of geregistreerd, erkent, door het gebruik van verschillende diensten aangeboden door de site, deze voorwaarden te hebben gelezen en te hebben geaccepteerd.