GrottoCenter:Ca/Legal and Privacy Statement

De GrottoCenter

Informació legal

العربية /Al ʿarabīya (ar) - ⵜⴰⵎⴰⵣⵉⵖⵜ / Tamaziɣt (ber) - Български / Bǎlgarski (bg) - বাংলা / Bangla (bn) - Català (ca) - Čeština (cs) - Deutsch (de) - Ελληνικά / Elliniká (el) - English (en) - Español (es) - Français (fr) - עברית / Ivrit (he) - हिन्दी / Hindī (hi) - Hrvatski (hr) - Magyar (hu) - Bahasa Indonesia (id) - Íslenska (is) - Italiano (it) - 日本語 / Nihongo (ja) - Nederlands (nl) - Polski (pl) - Português (pt) - Română (ro) - Русский / Russkij (ru) - Cрпскохрватски / Srpskohrvatski (sh) - Slovenščina (sl) - Cрпски / Srpski (sr) - Svenska (sv) - தமிழ் / tamiḻ (ta) - Türkçe (tr) - اُردُو / Urdū (ur) - 中 文 / zhōngwén (zh)

Aidez-nous à transposer cette page dans votre langue - Contactez-nous via Facebook ou Wikicaves
Help us to transpose this page in your language - Please contact us via Facebook or Wikicaves
Ayúdenos a transponer este página en su idioma - Contáctenos via Facebook o Wikicaves

Si cette page n'est pas disponible/complète dans votre langue, n'hésitez pas à la créer/compléter en transposant sa version française ou anglaise (lien ci-dessus ou texte ci-dessous).
Should this page be not yet available in your language, feel free to create/complete it by transposing from the French or English version (link hereabove or text hereunder).
Si este página no está disponible en su idioma, no dude en crearla/completarla mediante la versión francesa o inglesa (enlace más arriba o texto más abajo).

Legalitat[modifier]

Aquest lloc, encara que pugui contenir informació detallada de coves, no va ésser dissenyat per facilitar la visita a cap persona no espeleòloga. Els perills que hi pugui haver en les coves no estan necessàriament informats i la informació continguda no està sent verificada contínuament.

L'espeleologia és una disciplina amb moltes facetes: cultural, ciència i esport. En relació a aquest últim, molt habitualment es necessita bona forma física. També, aquesta disciplina no està excempta de riscos, inclús, de grans riscos. Aquests riscos, si bé no poden ésser eliminats completament, es redueixen en gran mesura si es segueixen les normes, fet que es compleix quan es practica en el marc d'un club d'espeleologia.

En qualsevol cas GrottoCenter i el seu equip no es fan responsables de cap tipus de mala pràctica en l'espeleologia.

Es suggereix amb èmfasi als aprenents que vulguin iniciar-se ens les exploracions subterrànies que contactin amb un club d'espeleologia. Els noms i la informació de contacte es pot trobar, entre altres, a la IUS (International Union of Speleology), a GrottoCenter o a la FCE (Federació Catalana d'Espeleologia).

Aquest lloc està destinat a recopilar i proporcionar informació sobre espeleologia i espeleòlegs.

La informació proporcionada en aquest lloc no són contractuals i poden ser modificats.

Aquest lloc conté text, logotips i imatges que poden ser protegits per drets d'autor o altres drets de propietat intellectual.

GrottoCenter no aceptarà cap responsabilitat per als enllaços a altres llocs d'aquest lloc web.

Obtenció i utilització d'informació personal - Normes per contribuir-hi[modifier]

Vostè està d'acord en no publicar material abusiu, difamatori, amenaçador, xenòfob o incitar a l'odi, o qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol llei aplicable. Fer això provocarà que siguis immediata i permanentment prohibit (i el proveïdor de serveis d'Internet serà informat). L'adreça IP i l'hora de cada missatge es guarda per ajudar a complir aquestes normes. La moderació i la responsabilitat de l'equip GrottoCenter

L'equip de moderació intentarà mantenir l'ordre en el lloc web, i si cal, eliminar o editar qualsevol missatge desagradable tan aviat com sigui possible.

Quan s'uneix a GrottoCenter, vostè està d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors del lloc tenen el dret d'eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment. No obstant això, malgrat tots els seus esforços, és impossible per a ells revisar tots els missatges.

Els missatges publicats en aquest lloc expressen el punt de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte en missatges publicats per ells mateixos) i estàs d'acord en que no es pot, per tant, fer-los responsables dels missatges que no compleixen les normes de funcionament del lloc web, i que encara no hagin estat moderats. Hi ha disponible una secció de contacte, i permet a qualsevol persona informar de qualsevol contingut "fora de les normes". Obtenció i utilització de la informació personal

Aquestes dades són recollides per GrottoCenter per a fins administratius, per al bon funcionament de la comunitat, i per oferir-li la oportunitat de marcar la seva individualitat dins la comunitat GrottoCenter - garantint que serà sense cap ús comercial, i aquestes dades mai seran transferides o venudes a tercers, comercials o no.

Quan es registri, GrottoCenter recollirà algunes dades personals. La informació obligatòria recollida durant el registre és la següent i pot donar-se el cas que aquesta sigui ampliada:

   el seu nom d'usuari (nick)
   una adreça d'e-mail vàlida

Opcionalment, GrottoCenter li pot permetre omplir altres dades personals a través del seu perfil d'usuari:

   la seva direcció
   les seves aficions
   la seva data de naixement
   etcètera

CNIL: l'accés a les seves dades personals[modifier]

Per obtenir informació sobre la protecció de dades de caràcter personal, podeu consultar el lloc web "Comissió Informàtica i Llibertat" (www.cnil.fr).

En tots els casos, i d'acord amb la legislació francesa i en particular la llei de 6 gener 1978, Ciència i la llibertat, té el dret d'accés, rectificació, oposició i supressió d'aquestes dades que podrà exercir en qualsevol moment, l'edició o esborrar el seu perfil fent clic a "Administrar compte", que es mostra en el menú "Eines", després de la identificació.

Si té qualsevol pregunta o problema, si us plau, posi's en contacte amb l'administrador.

Aquesta informació es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, d'acord amb aquesta Declaració legal i de privacitat, que es considerarà autoritzada durant el registre.

El webmaster, administrador i moderadors no poden ser considerats responsables per qualsevol atac al sistema portat a l'accés i la difusió d'aquestes dades, i farà tot el possible perquè les persones respectin els termes d'aquesta Declaració legal i privacitat. La modificació d'aquesta Declaració Legal i de Privacitat

GrottoCenter es reserva el dret de modificar aquesta Declaració legal i de privacitat en qualsevol moment. Qualsevol canvi en les regles de GrottoCenter sobre la protecció de la privacitat s'integraran en el present Avís Legal i de Privacitat, i reconeguts conegudes i acceptades. Aquesta Declaració Legal i de Orivacitat s'aplica a tots els serveis prestats per GrottoCenter. L'acceptació tàcita d'aquests termes

El visitant de GrottoCenter, anònim o registrat, reconeix, pel seu ús dels diferents serveis que ofereix el lloc, haver llegit i acceptat aquestes condicions.