GrottoCenter:Bg/Legal and Privacy Statement

From GrottoCenter
Revision as of 22:22, 14 September 2018 by BTH (talk | contribs) (template "Titre court" replaced by template "Titre court nu")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Правила и Декларация за поверителност

العربية (ar) - Български (bg) - বাংলা (bn) - Català (ca) - Deutsch (de) - Ελληνικά (el) - English (en) - Español (es) - Français (fr) - עברית (he) - हिन्दी (hi)
Hrvatski (hr) - Bahasa Indonesia (id) - Íslenska (is) - Italiano (it) - 日本語 (ja) - Nederlands (nl) - Polski (pl) - Português (pt) - Русский (ru) - 中文 (zh)

Aidez-nous à transposer cette page dans votre langue - Contactez-nous via Facebook ou Wikicaves
Help us to transpose this page in your language - Please contact us via Facebook or Wikicaves
Ayúdenos a transponer este página en su idioma - Contáctenos via Facebook o Wikicaves

Si cette page n'est pas disponible/complète dans votre langue, n'hésitez pas à la créer/compléter en transposant sa version française ou anglaise (lien ci-dessus ou texte ci-dessous).
Should this page be not yet available in your language, feel free to create/complete it by transposing from the French or English version (link hereabove or text hereunder).
Si este página no está disponible en su idioma, no dude en crearla/completarla mediante la versión francesa o inglesa (enlace más arriba o texto más abajo).

Правила

Този сайт, въпреки че може да съдържа детайлна информация за пещерите, не е замислен да улесни посещението за хората, които не са пещерняци. Опасностите не са задължително описани, а предоставената информация не винаги е проверена.

Пещернячеството е дисциплина, с много аспекти: културни, научни и спортни. В последния случай, често се изисква сериозно физическо натоварване. Съществуват различни рискове, които може да саизключително опасни . Тези рискове, ако не могат да бъдат напълно премахнати, то най-малко значително намаляват с практика и обучение в правилата, способите и техника за безопастност, преподавани в клубовете по пещерно дело (grotto).

В всеки случай GrottoCenterЕкипа не носи отговорност за лошата практика в пещерното дело.

За начинаещ, който ще участва в подземно проучване в друга държава е задължително да се свърже с местен пещерен клуб. Имената на клубовете и контактна информация в може да се намери в сайта на IUS (International Union of Speleology), в GrottoCenter или друга национална федерация.

Този сайт е предназначен за събиране и предоставяне на информация за пещерно дело и пещерняци. Информацията, предоставена в този сайт не e договорнa и може да бъде промененa.

Този сайт е възможно да съдържа текст, лога и изображения, които могат да бъдат защитени с авторски права или други права на интелектуална собственост.

GrottoCenter не носи отговорност за връзки към други сайтове от този сайт. Събиране и използване на лична информация Условия за ползване

Съгласявате се да не качвате обидни, клеветнически, заплашителни, ксенофобски или да подбуждат омраза, или други материали, които могат да нарушават действащите закони. Това може да доведе до изключването ви незабавно и за постоянно (и вашия доставчик на интернет услуги ще бъдат информирани). IP адрес и часът на всяко съобщение се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Умереност и отговорност на екипа GrottoCenter

Екипът модератори ще се опитват да пазят реда в сайта, и ако е необходимо, премахват или редактират всяко нежелателно съобщения възможно най-бързо.

Когато се присъедините към GrottoCenter, Вие се съгласявате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този сайт, имат право да изтриват, променят, местят или да блокира всяка тема по всяко време. Все пак, въпреки всичките си усилия, не е възможно за тях да се преразгледат всички съобщения.

Съобщения, публикувани в този сайт отразяват само вижданията или мнението на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (освен файловете на последните) и сте съгласни, че те, не могат да бъдат държани отговорни в случай на съобщение за неспазване правилата за ползване на сайта, както и все още умерен. Раздела за контакти е на разположение, и позволява на всеки да докладва за всяко съдържание "извън правилата". Събиране и използване на лична информация

Тази информация се събира чрез GrottoCenter е за административни цели, за правилното функциониране на обществото, и да ви предложим възможността да маркирате вашата индивидуалност в рамките на Общността GrottoCenter - не е комерсиална употреба, и тази информация никога няма да бъдат прехвърлена или продадена на трето лице, търговска организация или други.

Когато се регистрирате, някои лични данни се събират от GrottoCenter. Задължителната информация, събрана по време на регистрацията са, както следва и може да се наложи да се развива:

   Вашето потребителско име (псевдоним)
   валиден е-мейл адрес

GrottoCenter може да ви позволи да попълните няколко полета по избор с лична информация чрез вашия потребителски профил:

   Вашето местоположение
   вашите хобита
   рождената си дата
   и т.н.

CNIL: достъп до личните ви данни

За информация относно защитата на личните данни, може да се консултира с "Комисията Informatique et Liberté" на адрес (www.cnil.fr).

Във всички случаи и в съответствие с френското законодателство, и по-специално правото от 6-ти Януари, 1978 г. За Наука и свобода, че имате право на достъп, поправка, опозиция и скриване на тези данни, който може да упражните по всяко време, както и да редактирате или премахванете Вашия профил, като кликнете върху "Управление на профил", показан в меню "Инструменти", след идентификация.

Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля свържете се с администратора.

Тази информация ще бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, в съответствие с настоящите правила и Защита на лични данни, които се считат за одобрени по време на регистрацията.

Уебмастъра, администратора и модераторите не могат да бъдат държани отговорни за всякакви хакерски атаки, довели до достъп и разпространение на тези данни, и ще направят всичко възможно, за да накара хората спазват условията на тези Правила и Декларация за поверителност. Модификация на тази Правила и Декларация за поверителност

GrottoCenter си запазва правото да изменя настоящите Правила и Защита на лични данни по всяко време. Всички промени в правилата на GrottoCenter за защита на неприкосновеността на личния живот ще бъде интегрирана с настоящите Правила и Защита на лични данни, и известни позната и приета. Настоящите Правила и Защита на лични данни се прилага за всички услуги, предоставяни от GrottoCenter. Мълчаливо приемане на тези условия

Посетителят на GrottoCenter, анонимни или регистрирани, се съгласяват че са прочели и са запознати , да използва различните услуги, предлагани от сайта, съгласно обявените условия.